Notícies

16 mar 2020

Real Decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19

Entre altres mesures importants, destaquem la previsió de les Disposicions addicionals segona (suspensió de terminis processals), i tercera (se suspenen els termes i s'interrompen els terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats del Sector Públic) i quatra (suspensió dels terminis de prescripció i caducitat).

Enllaç al real decreto 463/2020

Més informació
13 mar 2020

Acords Junta de Govern en relació al coronavirus

En el dia d’avui la Junta de Govern del Col·legi, reunida de forma extraordinària, ha acordat un seguit de mesures, que s’adopten i entraran en aplicació des del proper dilluns dia 16 de març, fins el dia 3 d’abril, ambdós inclosos,  sense perjudici que en funció de com s’esdevingui els fets, dites dates i mesures es puguin modificar.
Dites mesures, com sabreu, se’ns presenten necessàries d’acord amb els darrers esdeveniments, per tal que aquest Col·legi segueixi i s’adapti a totes les mesures de contenció que des de les diferents administracions s’estan adoptant. 
 

Més informació
13 mar 2020

Mesures ICAVIC sobre covid-19 coronavirus

Des del Col·legi d'Advocats de Vic ateses les darreres notícies amb relació a la propagació de la malaltia del COVID-19, i respecte a les quals el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hem realitzat diferents accions en defensa i protecció de la salut dels seus col·legiats i col·legiades i ens adherim al comunicat del Consell de l'Advocacia Catalana de data 12/03/2020.

Més informació
07 mar 2020

Dia internacional de la dona

Tenim un pla, tenim un propòsit: Advocacia en igualtat #8M

 

Més informació
06 mar 2019

Convocatòria Junta General ordinària - dimecres 25 de març a les 19h.

La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic ha acordat celebrar la Junta General Ordinària, prevista en els articles 18 dels Estatuts Col·legials i 55 i 57 de l’Estatut General de l’Advocacia, el dimecres 25 de març de 2020, a 7 del vespre en primera convocatòria, i a 2/4 de 8 del vespre en segona convocatòria, a la seu del Col·legi, situada a la plaça Don Miquel de Clariana, núm. 2, de Vic, segons l’ordre del dia següent:

Més informació
29 gen 2020

Campanya de promoció de la Mediació

Vídeos promocionals del servei de Mediació per part de la Comissió de Mediació del Consell de l'Advocacia Catalana amb la col·laboració de la Comissió de Mediació ICAVIC.

Més informació
01 gen 2020

Calendari de guàrdies 2020 Jutjats de Vic

Disponible el calendari de guàrdies dels Jujtats de Vic per a l'any 2020.

Més informació
22 gen 2020

ICAVIC rebaixa les quotes de les noves incorporacions

En Assemblea General del passat 18 de desembre, a fi de promoure noves incorporacions, el Col·legi d'Advocats de Vic va aprovar una reducció de les quotes per a les noves incorporacions, d'aquesta manera les noves col·legiades es podran beneficiar d'una reducció del 75% el primer any de col·legiació, un 50% el segon  i un 25 % el tercer. A més a més també una reducció del 50% dels drets d'incorporació.

Per a més informació i detall de les quotes veure el següent enllaç.


 

Més informació
22 gen 2020

Llista d'advocats/des pèrits - Col·legi de notaris 2020

El dia 1 de febrer s'acaba el termini per a la inscripció a la llista d'advocats/des pèrits segons el que disposa, l’article 50 de la Llei del Notariat, introduït per la disposició final 11.1 de la Llei 15/2015, de 2 de juliol.

Per a més informació clicar aquí

Més informació
Banner SIGAAltermútuaMutualidadBanc de Sabadell