Notícies

26 oct 2021

Festa Patronal Col·legi d'Advocats de Vic

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic celebra la seva festivitat en honor del seu patró, Sant Raimon de Penyafort el proper 12 de novembre de 2021. 

 

Més informació
25 oct 2021

Visita institucional de la consellera de Justícia a la Seu Col·legial el divendres 22/10/2021

El passat divendres dia 22 d’octubre el Col·legi va rebre la visita de la Hble. consellera de Justícia Sra. Lourdes Ciuró a la seu col·legial, atenent a la petició que el nostre degà li havia adreçat per mantenir-hi una reunió de treball.

Més informació
28 set 2021

V Congrés de l'Advocacia Catalana

Els propers dies 4 i 5 de novembre d´enguany celebrem a Girona el V Congrés de l'Advocacia Catalana.
 
En aquesta nova edició posarem en comú reflexions sobre els canvis socials actuals,  el seu impacte en els drets humans i les modificacions  que l’ordenament jurídic actual necessita i que està experimentant per garantir els drets de les persones en un entorn de continu canvi.
 

Més informació
17 set 2021

XXIII Edició dels Premis Derechos Humanos de la Abogacía

La XXII edició dels Premis Derechos Humanos que convoca el CGAE a través de la seva Fundació, aquest any, estaran dedicats a la defensa de la llibertat d'expressió sota el lema “Pensamiento y expresión en libertad”.

Es premiarà als que han destacat especialment en la defensa de el dret a expressar, difondre, cercar, rebre i compartir informació i idees sense ingerències il·legítimes, així com la llibertat de producció i creació literària, artística, científica i tècnica i la llibertat de càtedra, mitjançant qualsevol mitjà de difusió.

Més informació
28 jul 2021

SAVE THE DATE: Congrés de Mediació 25 i 26 de novembre

El Consell de l’Advocacia Catalana està organitzant per als dies 25 i 26 de novembre de 2021 el III Congrés de Mediació i ADR que celebrarem a la ciutat de Mataró.

Al setembre us informarem del programa del Congrés i obrirem inscripcions.

Reserva’t  els dies 25 i 26 de novembre de 2021 per al III Congrés de Mediació i ADR!!
 

Més informació
25 mai 2021

XII Jornada sobre l'Ús del Català a la Justícia - 28 de maig

XII Jornada sobre l'Ús del Català a la Justícia, que tindrà lloc el proper 28 de maig (de 12 a 14 h) a través de la Plataforma ZOOM.

Enguany la jornada porta per títol “El dret d’opció lingüística a la justícia, amb una mirada internacional” i té com a objectiu abordar el dret d’opció lingüística a la justícia a Catalunya, Gal·les, Letònia i Brussel·les.

Més informació
24 abr 2021

Convocatòria Junta General Extraordinària 19.05.2021

Convocatòria a la Junta General Extraordinària de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic que es celebrarà el dimecres 19 de maig de 2021, a 2/4 de 7 de la tarda en primera convocatòria, i a les 7 de la tarda en segona convocatòria, a l’Auditori Marià Vila d’Abadal de l’Edifici El Sucre, situat al carrer de l’Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, número 5, de Vic, d’acord amb els articles 16, 17, 19 i 20 dels Estatuts Col·legials i 55 i 56 de l’Estatut General de l’Advocacia, i amb el següent ordre del dia:

Més informació
26 abr 2021

Programa voluntariat per la llengua

El CNL d'Osona i l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic col·laboren per estendre el VxL entre els professionals de l'advocacia.
Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboren novament amb la Comissió de Llengua del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya (CICAC) per impulsar la creació de parelles lingüístiques entre l'advocacia i els professionals de l'àmbit judicial, ja sigui com a aprenents o com a voluntaris, en el marc del programa Voluntariat per la llengua. Les parelles es poden formar tant entre professionals de la justícia com amb participants externs al col·lectiu, i poden optar per la modalitat virtual. 
 

Més informació
20 abr 2021

Sant Jordi ICAVIC 2021

El dia 23 d'abril, diada de sant Jordi, el Col·legi d’Advocats TORNA A CELEBRAR-HO i organitza una Jornada de portes obertes a la Biblioteca amb totes les mesures i restriccions vigents a Catalunya, tot per poder continuar gaudint de la tradicional festa del llibre i la rosa, també en temps de pandèmia. 

Els col·legiats que vinguin podran:

- Emportar-se gratuïtament llibres descatalogats de la Biblioteca(per tenir  edicions més recents o per duplicitat)
  
- Adquirir a preu de saldo, des de 1 euro,  exemplars que encara resten de promocions de llibres que hem difós entre els col·legiats

Podeu venir, durant el dia 23 d’abril de  9 a 13h. Si els dies posteriors a la diada encara ens queden llibres, els posarem a disposició dels col·legiats que ho vulguin.

Feliç Sant Jordi

Més informació
Banner SIGAAltermútuaMutualidadBanc de Sabadell