Notícies

24 abr 2021

Convocatòria Junta General Extraordinària 19.05.2021

Convocatòria a la Junta General Extraordinària de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic que es celebrarà el dimecres 19 de maig de 2021, a 2/4 de 7 de la tarda en primera convocatòria, i a les 7 de la tarda en segona convocatòria, a l’Auditori Marià Vila d’Abadal de l’Edifici El Sucre, situat al carrer de l’Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, número 5, de Vic, d’acord amb els articles 16, 17, 19 i 20 dels Estatuts Col·legials i 55 i 56 de l’Estatut General de l’Advocacia, i amb el següent ordre del dia:

Més informació
26 abr 2021

Programa voluntariat per la llengua

El CNL d'Osona i l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic col·laboren per estendre el VxL entre els professionals de l'advocacia.
Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboren novament amb la Comissió de Llengua del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya (CICAC) per impulsar la creació de parelles lingüístiques entre l'advocacia i els professionals de l'àmbit judicial, ja sigui com a aprenents o com a voluntaris, en el marc del programa Voluntariat per la llengua. Les parelles es poden formar tant entre professionals de la justícia com amb participants externs al col·lectiu, i poden optar per la modalitat virtual. 
 

Més informació
20 abr 2021

Sant Jordi ICAVIC 2021

El dia 23 d'abril, diada de sant Jordi, el Col·legi d’Advocats TORNA A CELEBRAR-HO i organitza una Jornada de portes obertes a la Biblioteca amb totes les mesures i restriccions vigents a Catalunya, tot per poder continuar gaudint de la tradicional festa del llibre i la rosa, també en temps de pandèmia. 

Els col·legiats que vinguin podran:

- Emportar-se gratuïtament llibres descatalogats de la Biblioteca(per tenir  edicions més recents o per duplicitat)
  
- Adquirir a preu de saldo, des de 1 euro,  exemplars que encara resten de promocions de llibres que hem difós entre els col·legiats

Podeu venir, durant el dia 23 d’abril de  9 a 13h. Si els dies posteriors a la diada encara ens queden llibres, els posarem a disposició dels col·legiats que ho vulguin.

Feliç Sant Jordi

Més informació
08 mar 2021

Convocatòria Junta General Ordinària 24.03.2021


La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic ha acordat celebrar la Junta General Ordinària, prevista en els articles 18 dels Estatuts Col·legials i 55 i 57 de l’Estatut General de l’Advocacia, el dimecres 24 de març de 2021, a 2/4 de 7 del vespre en primera convocatòria, i a les 7 del vespre en segona convocatòria, a la seu del Col·legi, situada a la plaça Don Miquel de Clariana, núm. 2, de Vic, segons l’ordre del dia següent:

 

Més informació
01 mar 2021

Comunicat de la Junta de Govern ICAVIC 01/03/2021 Judici Sindicatura Electoral

La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic, en relació al judici als membres de la Sindicatura Electoral de Catalunya, MANIFESTA:

El dia 2 de març de 2021 es celebra la primera de les sessions del judici contra els que foren membres de la Sindicatura Electoral de Catalunya, escollits per majoria absoluta pel Parlament de Catalunya d’entre juristes i politòlegs de reconegut prestigi i experiència.

Més informació
17 feb 2021

Comunicat de la Junta de Govern ICAVIC 17/02/2021

La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic, en relació a la detenció de Pablo Rivadulla i Duró, més conegut pel nom artístic de Pablo Hasél, i als actes de protesta que el seu empresonament ha desencadenat a la Ciutat de Vic, MANIFESTA:

 

Més informació
28 gen 2021

Llista d'advocats/des pèrits - Col·legi de notaris 2021

El dia 10 de febrer s'acaba el termini per a la inscripció a la llista d'advocats/des pèrits segons el que disposa, l’article 50 de la Llei del Notariat, introduït per la disposició final 11.1 de la Llei 15/2015, de 2 de juliol.

Per a més informació clicar aquí

Més informació
19 gen 2021

Desconvocatòria de la Junta General Extraordinària 21.01.2021


Atesa l’actual situació, i per responsabilitat, em correspon deixar sense efecte la celebració de la Junta General Extraordinària de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic convocada per aquest dijous dia 21 de gener de 2021, que desconvoco, la qual es celebrarà, prèvia l’oportuna nova convocatòria, tan bon punt les circumstàncies epidemiològiques i de salut pública ho permetin i quedi garantida la salut de tots els col·legiats i de totes les col·legiades del nostre Col·legi.

Aprofitem per agrair-vos a tots aquells i a totes aquelles que havíeu ja manifestat la vostra intenció de participar en la reunió, a través del formulari de confirmació voluntària d’assistència que havíem posat a la vostra disposició, la vostra col·laboració a l’hora d’ajudar-nos a garantir una adequada organització de la reunió i el compliment de les normes i recomanacions sanitàries.
 

El degà,

Rogei Montoliu Casals

Més informació
15 gen 2021

Foment del Català en l'àmbit de la Justícia Gratuïta

Ens plau comunicar-vos que s’ha posat en funcionament el Programa de foment de l’ús del català en l’àmbit de la justícia.

Aquest Programa és fruit del Conveni subscrit entre el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i el Consell de l’Advocacia Catalana i té per objecte promoure l’ús del català als jutjats.

Més informació
Banner SIGAAltermútuaMutualidadBanc de Sabadell