Formació CICAC

Webinar de clausura del programa In-Mediació 2023. El dret col·laboratiu: Un nou ADR útil per a l’advocacia

Data: 12/12/2023

Gratuït per advocats i advocades

Curs Estrangeria 2023

La Comissió del TO i  la Subcomissió d’Estrangeria del CICAC, ha organitzat la  nova edició del curs per accedir al TO en especialitat d’ “ESTRANGERIA 2023”,  el qual començarà el dilluns, 09 D’OCTUBRE de 2023, a les 15h.
 
En aquesta nova edició seguirem oferint tota la formació íntegrament en format videoconferència, mitjançant la plataforma digital “ZOOM”. 
 
Us adjuntem el programa amb tota l’ informació, així com l’enllaç a la pàgina web del CICAC:
 
Web: https://www.cicac.cat/?p=31284 
Inscripcions: https://www.formacioadvocaciacatalana.cat/course/view.php?id=594 

Curs menors 2022

Us informem que el Consell de l’Advocacia Catalana inicia el Curs d’especialització lletrada en la jurisdicció de Menors 2022. L’objectiu d’aquest curs és que l’advocacia adquireixi els coneixements tant teòrics com pràctics necessaris per poder assistir persones menors d’edat.
El curs té una durada total de 31 hores, distribuïdes en 24 hores teòriques (13 sessions); més 6 hores de pràctica (distribuïdes en dues/tres sessions); més 1 hora de prova avaluadora.
Aquest curs és íntegrament en línia. Es durà a terme mitjançant videoconferència, amb la plataforma digital “ZOOM”, i l’hora de la prova final en línia es portarà a terme mitjançant la plataforma virtual d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana. 
Dates i horaris:
•    Sessions teòriques (24 hores): Dilluns i dimecres. Dins del període que va des del 7 de novembre de 2022 fins al 21 de desembre de 2022. A partir de les 15 hores
•    Sessions pràctiques obligatòries (6 hores): Dins del període del 22 de desembre de 2022 fins al 19 de gener de 2023 (dates pendents de programar).
•    Prova final obligatòria en línia (1 hora): Divendres, 20 de gener de 2023 de 14 a 15 hores
Preus
Preus per a col·legiades i col·legiats dels Col·legis de l’Advocacia de Catalunya: 160€
Preus per a altres professionals: 200€

Més informació i inscripcions a www.cicac.cat

Curs de Mediació 2022

El Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat una nova edició del curs de MEDIACIÓ, la qual es portarà a terme del 5 de novembre de 2022, al 23 de juny de 2023, sota la brillant direcció del Sr. Manel Canyameres.
 
En aquesta edició hem afegit algunes novetats importants amb relació a l’edició anterior. Seguirem treballant amb el format semipresencial, oferint gairebé tot el contingut en format en línia (180 hores). Per a més informació, programa i inscripcions podeu consultar la web del CICAC en el següent enllaç

II EDICIÓ Curs pràctic sobre “La prova Digital”

El Consell de l'Advopcacia Catalana organitza una nova edició del Curs pràctic sobre "LA PROVA DIGITAL". Aquest curs és imminentment pràctic i està adreçat a advocades i advocats processalistes,  i té com a finalitat la formació continuada en aspectes relacionats amb els mitjans de prova electrònica.
El curs es presenta en els aspectes més pràctics, modulant les solucions en proporció a la realitat econòmica dels clients/es i de la quantia o conseqüència jurídica en joc en l’assumpte dels clients/es i respecte del pes que ha de tenir la prova electrònica en els seus assumptes.

Durada del curs : El curs té una durada total de 14 hores, distribuïdes en 12 hores teòriques (de dues hores cadascuna), més 2 hores de sessió pràctica. El curs s'inicia el 15/02/2022 al 8/03/2022

Preu : 100 euros

Per poder realitzar la inscripció cal que ompliu el següent formilari i seguiu les instruccions.

 

El camp "Nom i cognoms" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "col·legiat?" és obligatori
El camp "núm de col·legiat" és obligatori
Aquest camp és obligatori

Per garantir la seguretat et demanem que resolguis la següent formula:

Has de resoldre el captcha correctament

DRET PENITENCIARI 2022

Ens plau informar-vos que la  Comissió de Formació juntament amb la Comissió del TO, hem organitzat la nova edició del curs per accedir al TO en especialitat de Dret  “PENITENCIARI”, el qual començarà el dilluns, 07 de MARÇ de 2022, a les 15h.

En aquesta nova edició seguirem oferint tota la formació íntegrament en format videoconferència, mitjançant la plataforma en línia “ZOOM”. 

Totes les emissions s’efectuaran en directe, però quedaran enregistrades per tornar-la a emetre amb posterioritat en diferit. 

Us adjuntem el programa amb tota l’ informació, així com l’enllaç a la pàgina web del CICAC:

https://www.cicac.cat/2022/01/curs-despecialitzacio-lletrada-en-dret-penitenciari-2022/

Banner SIGAAlter Mútua dels Advocats i AdvocadesMutualidadBanc de Sabadell