Formació CICAC

II EDICIÓ Curs pràctic sobre “La prova Digital”

El Consell de l'Advopcacia Catalana organitza una nova edició del Curs pràctic sobre "LA PROVA DIGITAL". Aquest curs és imminentment pràctic i està adreçat a advocades i advocats processalistes,  i té com a finalitat la formació continuada en aspectes relacionats amb els mitjans de prova electrònica.
El curs es presenta en els aspectes més pràctics, modulant les solucions en proporció a la realitat econòmica dels clients/es i de la quantia o conseqüència jurídica en joc en l’assumpte dels clients/es i respecte del pes que ha de tenir la prova electrònica en els seus assumptes.

Durada del curs : El curs té una durada total de 14 hores, distribuïdes en 12 hores teòriques (de dues hores cadascuna), més 2 hores de sessió pràctica. El curs s'inicia el 15/02/2022 al 8/03/2022

Preu : 100 euros

Per poder realitzar la inscripció cal que ompliu el següent formilari i seguiu les instruccions.

 

El camp "Nom i cognoms" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "col·legiat?" és obligatori
El camp "núm de col·legiat" és obligatori
Aquest camp és obligatori

Demostra que ets humà resolent la següent validació:

Has de resoldre el captcha correctament

DRET PENITENCIARI 2022

Ens plau informar-vos que la  Comissió de Formació juntament amb la Comissió del TO, hem organitzat la nova edició del curs per accedir al TO en especialitat de Dret  “PENITENCIARI”, el qual començarà el dilluns, 07 de MARÇ de 2022, a les 15h.

En aquesta nova edició seguirem oferint tota la formació íntegrament en format videoconferència, mitjançant la plataforma en línia “ZOOM”. 

Totes les emissions s’efectuaran en directe, però quedaran enregistrades per tornar-la a emetre amb posterioritat en diferit. 

Us adjuntem el programa amb tota l’ informació, així com l’enllaç a la pàgina web del CICAC:

https://www.cicac.cat/2022/01/curs-despecialitzacio-lletrada-en-dret-penitenciari-2022/

Banner SIGAAltermútuaMutualidadBanc de Sabadell