Notícies - Col·legial

01 des 2023

PROCLAMACIÓ DE CANDIDATS A PER A L’ELECCIÓ DE CÀRRECS DE LA JUNTA DE GOVERN DE L’IL·LUSTRE COL·LEGI D’ADVOCATS DE VIC

El dimecres 29 de novembre ha finalitzat el termini per presentar candidatures als càrrecs a renovar de la Junta de Govern de Degà, Bibliotecari, Diputat Primer, Diputat Tercer.

Més informació
14 nov 2023

CONVOCATÒRIA PER A L’ELECCIÓ DE CÀRRECS DE LA JUNTA DE GOVERN DE L’IL·LUSTRE COL·LEGI D’ADVOCATS DE VIC

D’acord amb el que disposen els articles 29, 31 i concordants dels Estatuts del Col·legi d’Advocats de Vic, i en compliment de l’acord pres per la Junta de Govern en sessió del dia 18 d’octubre de 2023, es convoquen eleccions per als càrrecs que a continuació s’indiquen:

Càrrecs que es sotmeten a elecció i durada dels càrrecs:

- Degà, per un període de quatre anys.
- Bibliotecari, per un període de quatre anys.
- Diputat primer, per un període de quatre anys.
- Diputat tercer, per un període de quatre anys.
 

Més informació
20 set 2023

Jornada Justícia Gratuïta ICAVIC

Divendres 29 de setembre

A la Sala de formació

Adreçat als advocats i advocades del torn d'ofici ICAVIC

A partir de les 9.30h.

Més informació
26 jul 2023

La Junta de Govern ha aprovat una exempció d'una quota per maternitat/paternitat

La Junta de Govern, en sessió de 20 de juliol de 2023, ha aprovat l’exempció d’una quota col·legial a tots els col·legiats i totes les col·legiades exercents residents que hagin tingut una filla o un fill, o bé l’hagin adoptat o acollit a partir del dia 01/01/2023. 

 

Més informació
17 jul 2023

Curs de mediació 2023

Nova edició del curs de MEDIACIÓ, la qual es portarà a terme del 21 d’octubre de 2023, al 17 de juny de 2024, sota la  direcció del reconegut mediador Sr. Manel Canyameres. En aquesta nova edició, seguirem treballant amb el format semipresencial, oferint 154 hores de contingut en format en línia, i ampliant a 76 hores el format presencial per oferir unes millors pràctiques.
 

Més informació
17 jul 2023

IV Congrés de Mediació

El Consell de l’Advocacia Catalana està organitzant el IV Congrés de Mediació 2023 el qual es durà a terme de forma presencial a la seu de l’ICA Manresa i en línia mitjançant la plataforma digital ZOOM el 14 de setembre de 2022.
 

Més informació
31 mai 2023

II Congrés Dret Cívil Català a Vic - 6 i 7 de juliol

Us fem a mans el programa científic del II Congrés de Dret Civil Català , que organitza el Consell de l'Advocacia Catalana i que es farà a Vic el 6 i 7 de juliol. Aquest Congrés va néixer l’any passat amb l’objectiu de commemorar els 20 anys de l’aprovació del Llibre Primer del Codi civil de Catalunya, i com totes i tots sabeu, gràcies a la vostra implicació vàrem assolir un gran fita a tots nivells (ponències, participació, valoracions, rigor jurídic,... etc). En aquesta segona edició, mantindrem el mateix esperit de treball en equip i col·laboració, per aconseguir de nou un esdeveniment útil, pràctic, i obert, en el que la participació de les persones assistents segueixi sent un factor diferenciador respecte d’altres formacions. 
 
 

Més informació
Banner SIGAAlter Mútua dels Advocats i AdvocadesMutualidadBanc de Sabadell