Notícies

17 set 2021

XXIII Edició dels Premis Derechos Humanos de la Abogacía

La XXII edició dels Premis Derechos Humanos que convoca el CGAE a través de la seva Fundació, aquest any, estaran dedicats a la defensa de la llibertat d'expressió sota el lema “Pensamiento y expresión en libertad”.

Es premiarà als que han destacat especialment en la defensa de el dret a expressar, difondre, cercar, rebre i compartir informació i idees sense ingerències il·legítimes, així com la llibertat de producció i creació literària, artística, científica i tècnica i la llibertat de càtedra, mitjançant qualsevol mitjà de difusió.

Els premis volen reconèixer d'aquesta manera la lluita mitjançant accions o iniciatives que despertin consciències, ajudin a canviar actituds i facilitin l'exercici d'aquest dret sense por a censures o represàlies, dutes a terme per persones, institucions, empreses, mitjans i professionals de la comunicació.

La presentació de candidatures, oberta a totes les persones o institucions relacionades amb el món de el Dret o l'Advocacia i les institucions o empreses públiques i privades, finalitza el 15 d'octubre i els Premis es lliuraran en el marc de la Conferència Anual del 9 de desembre, per commemorar l'aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Des d'aquí es poden enviar les candidatures: https://www.abogacia.es/actualidad/noticias/xxiii-edicion-de-los-premios-derechos-humanos-de-la-abogacia-espanola-convocatoria-extraordinaria-defensa- de-la-llibertat-de-expressió . Les bases es poden consultar a www.abogacia.es

 

Banner SIGAAlter Mútua dels Advocats i AdvocadesMutualidadBanc de Sabadell