Notícies

28 set 2021

V Congrés de l'Advocacia Catalana

Els propers dies 4 i 5 de novembre d´enguany celebrem a Girona el V Congrés de l'Advocacia Catalana.
 
En aquesta nova edició posarem en comú reflexions sobre els canvis socials actuals,  el seu impacte en els drets humans i les modificacions  que l’ordenament jurídic actual necessita i que està experimentant per garantir els drets de les persones en un entorn de continu canvi.
 

Hem organitzats 5 panells diferents sobre les següents matèries: el dret a l’habitatge, el dret a la defensa, les modificacions del procés penal, l’impacte de la tecnologia en l’ordenament jurídic i l’impuls de l’advocacia en projectes per la consecució d’una justícia que doni resposta a la ciutadania, amb intervencions de primer nivell (Xavier Arbós, M. Luisa Segoviano, Neus Munté, Jorge Navarro, Emilio Zegrí, Antonio Garrigues, Olga Tubau, Cristóbal Martell, entre d’altres).
Les conferències i debats que es duran a terme ens permetran intercanviar opinions  i reflexions i extreure conclusions sobre les accions conjuntes que l’advocacia catalana protagonitzarà.
Els Degans i Deganes que formem part del Consell us animem a participar activament  d’aquest acte.
La vostra participació és fonamental per l'èxit d'aquest esdeveniment. A la plana web del Congrés ( https://www.congresadvocacia.cat/  ), a més d’inscriure’t i realitzar el pagament, podràs accedir al programa científic, fins el 3 de novembre d’enguany.
 Així mateix, a més del programa científic, amb l'ajut dels patrocinadors i els col·laboradors del Congrés, hem organitzat una sèrie de concursos i activitats que a ben segur seran del teu interès, entre d’altres, el Sopar de Gala, que es celebrarà al mateix Auditori.  

 

Banner SIGAAlter Mútua dels Advocats i AdvocadesMutualidadBanc de Sabadell