Notícies

24 mai 2024

Servei de referents col·legials en matèria de tràfic d’éssers humans, crims de guerra i contra la humanitat

El nostre col·legi ofereix des del mes de març un servei de referents col·legials en matèria de tràfic d’éssers humans, crims de guerra i contra la humanitat en col·laboració amb el Departament de Justícia. 
En el marc d’aquest servei el un advocat/da especialista en aquests temes actuarà com a Referent Col·legial podent resoldre dubtes i orientant a col·legiats/des en aquests àmbits específics.
 

La persona Referent Col·legial al Col·legi d’Advocats de Vic és Anna Vila Bayés i es pot contactar a través del correu electrònic annavila@icavic.cat  i/o telèfon 938893343 en horari de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores.
Us adjuntem Protocols d’actuació per a l’advocacia per a l’assistència a víctimes de Tràfic d’Éssers Humans i de crims de guerra i contra la humanitat, que són una guia eminentment pràctica de suport a l’actuació lletrada de defensa a aquest tipus de víctimes.
•    PROTOCOL DELS COL·LEGIS DE L’ADVOCACIA DE CATALUNYA P ER A L’ASSISTÈNCIA A LES VÍCTIMES DE TRÀFIC D'ÉSSERS HUMANS (TEH).
•    PROTOCOL DELS COL·LEGIS DE L’ADVOCACIA DE CATALUNYA P ER A L’ASSISTÈNCIA A LES VÍCTIMES DE CRIMS DE GUERRA I CONTRA LA HUMANITAT.

Als efectes de facilitar la detecció i assistència de víctimes de Tràfic d’Éssers Humans i de crims de guerra i contra la humanitat, s’organitzaran dues formacions especialitzades gratuïtes en la matèria, dirigida especialment als lletrats/des que presten el servei de Torn d’Ofici (penal, estrangeria, laboral) i SOJ. Els Col·legis d’Advocats de Vic i Manresa organitzen conjuntament una propera formació , en format presencial i en línia, dividida en dues sessions:
-    Dia 6 de juny a l’ICAManresa: CRIMS DE GUERRA
-    Dia 27 de juny a l’ICAVic:       TRÀFIC D’ÉSSERS HUMANS


Vic,  24 de maig de 2024

La Junta de Govern

Banner SIGAAlter Mútua dels Advocats i AdvocadesMutualidadBanc de Sabadell