Notícies

26 abr 2021

Programa voluntariat per la llengua

El CNL d'Osona i l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic col·laboren per estendre el VxL entre els professionals de l'advocacia.
Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboren novament amb la Comissió de Llengua del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya (CICAC) per impulsar la creació de parelles lingüístiques entre l'advocacia i els professionals de l'àmbit judicial, ja sigui com a aprenents o com a voluntaris, en el marc del programa Voluntariat per la llengua. Les parelles es poden formar tant entre professionals de la justícia com amb participants externs al col·lectiu, i poden optar per la modalitat virtual. 
 

En el cas d'Osona, els advocats interessats a participar de l'experiència han de posar-se en contacte amb el CNL mitjançant l'a/e vxl.vic@cpnl.cat o el número de telèfon 938 866 588.
El VxL és un programa de la Direcció General de Política Lingüística gestionat al territori pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Facilita la conversa en català a persones amb coneixements bàsics de la llengua que necessiten practicar-la per adquirir fluïdesa (aprenents) amb persones que la parlen habitualment (voluntaris).

Banner SIGAAlter Mútua dels Advocats i AdvocadesMutualidadBanc de Sabadell