Notícies

10 gen 2019

Nova aplicació presentació de demandes EJCAT

En el marc del pla global de transformació iniciat des del Centre de Comunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya s’estan duent a terme un seguit d’actuacions de caire tècnic en el sistemes d’informació judicial e-justícia.cat.

Continuant amb les actuacions, la propera es realitzarà el proper dilluns dia 21 de gener de 2019 sobre el mòdul TTA (Presentació de Demandes) de l’Extranet del Professional del sistema e-justícia.cat. L’abast de l’actuació és pels col·lectius d’advocats i graduats socials.

Amb la nova versió d’aquest mòdul comprovareu que l’aparença a l’Extranet canviarà, però només a nivell visual i operatiu. Les funcionalitats de la TTA segueixen sent les mateixes i no es veuen afectades. Els canvis pretenen millorar l’operativa d’aquest  mòdul, simplificant el seu ús. Aquesta nova versió ja està sent utilitzada des de fa mesos per tot el col·lectiu de procuradors. Durant les darreres setmanes un conjunt reduït d’advocats i graduats socials ha pogut experimentar, en modus pilot, la nova versió, amb resultats positius.

Al web de l’Administració de justícia trobareu igualment uns vídeos il·lustratius que posem a la vostre disposició per comprendre millor la nova operativa. En particular, són els dos primers vídeos d’aquest apartat, retolats com “Presentació nova TTA català” i “Presentació nova TTA castellà” (és el mateix vídeo, però amb idiomes diferents).

Banner SIGAAlter Mútua dels Advocats i AdvocadesMutualidadBanc de Sabadell