Notícies

02 feb 2024

Jornada SCAF/ACEDS 23 de Febrer a VIC

El proper dia 23 de febrer de 2024 es celebra a Vic una Jornada conjunta organitzada per la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) i l’Associació Catalana d’Especialistes en Dret de Successions (ACEDS), que compta amb la participació del nostre Col·legi com a amfitrió.

La Jornada porta per títol “Drets de família i de successions de Catalunya - Reflexions jurídiques i processals vinculades” i es celebrarà a l’auditori del Museu Episcopal de Vic. 
 

A la Jornada s’hi abordaran, amb un enfoc eminentment pràctic però des de la rigorisitat i el nivell científic que li són propis, aspectes que toquen tant al dret de família com al de successions, com és ara la nul·litat del testament per manca de capacitat i les famílies reconstituïdes. En la ponència de clausura ens endinsarem en la qüestió relativa a si cal o no repensar el dret de família i el de successions a la vista dels canvis experimentats per la nostra societat com a conseqüència del notable increment de l’esperança de vida.

La Jornada comptarà, a més, amb una comunicació encarregada per l’organització en la que es reflexionarà sobre la conveniència d’ampliar la legitimació subjectiva requerida per a l’atorgament de pactes successoris, per fer-los més útils, matèria que parteix del dret de successions però que entronca també amb el dret de família.

Esperem que la Jornada sigui del teu interès i hi participis. El preu de la inscripció per als col·legiats i les col·legiades del nostre Col·legi és bonificat.

Pensem que esdeveniments com aquests situen el nostre Col·legi i l’advocacia vigatana i osonenca al lloc de prestigi que es mereixen, motiu pel qual ens faria una il·lusió especial comptar amb la teva assistència a aquesta històrica Jornada.

Cordialment,

La Junta de Govern
 

Banner SIGAAlter Mútua dels Advocats i AdvocadesMutualidadBanc de Sabadell