Notícies

10 gen 2023

Informació Correu corporatiu ICAVIC

Darrerament, Redabogacia ha anat informant de l'avís de Microsoft sobre la retirada del mètode bàsic d'identificació per a l’accés al servei de Correu d'Office 365, que et proporcionem des del Col·legi d’Advocats. Aquest canvi consisteix a identificar-se, en endavant, amb el mètode avançat (OAuth2) que té com a objectiu la millora de la ciberseguretat del correu electrònic.

Microsoft ha anunciat que el mètode bàsic deixarà de funcionar a partir del gener del 2023, encara que no s’ha pogut confirmar la data exacta, es creu que és imminent. S'informarà amb uns dies d'antelació quan es conegui la data definitiva del canvi.
Quan Microsoft apliqui aquest canvi, podran tenir problemes d'accés al correu els usuaris que utilitzin programes "client" (com l'Outlook, Thunderbird, Mac o altres) que no es trobin convenientment configurats, encara que sempre es podrà accedir al correu via Webmail (a través de https://outlook) .office.com ).
Comprova, el més aviat possible, en aquesta web els requisits de cada client de correu per si has de realitzar alguna configuració addicional: https://correu.abogacia.es 
Per informar-te de primera mà sobre aquest canvi i ajudar-te en la configuració del teu equip, Redabogacia ha programat unes sessions online en les quals podràs comprovar si estàs afectat i els canvis que has de fer en el teu equip. S’han previst diverses sessions informatives que s'aniran publicant a la web de https://correo.abogacia.es i que us comunicarem a mesures que es programin.

Per qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb el col·legi !!


Comissió de Tecnologia ICAVIC

Banner SIGAAlter Mútua dels Advocats i AdvocadesMutualidadBanc de Sabadell