Notícies

07 mai 2024

Actes Sant Raimon: Teatre Casa de Togues

Obra de Teatre: Casa de Togues

Teatre del Talión 

Teatre l'Orfeó. Dijous 30 de maig a les 20h.

Tal com us vàrem informar en la presentació de la programació dels actes de la Festa Patronal de Sant Raimon de Penyafort , enguany us oferim l’oportunitat de veure l’obra de teatre “Casa de togues”  representada per la companyia de teatre, Teatre del Talión. Que actuaran exclusivament per nosaltres. 
Teatre del Talión neix l’any 2000, com a companyia de teatre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Lleida. Al llarg d’aquests vint-i-cinc anys, ha portat a escena 31 muntatges diferents, amb gairebé tres-centes actuacions.
S’utilitzarà la “taquilla inversa” un sistema en el qual els espectadors decideixen lliurement quant volen pagar, aquesta fórmula de pagament s’està popularitzant molt als teatres d’arreu del mon i sobretot als catalans. 
Us adjuntem informació sobre l’argument de l’obra i la fitxa artística. 
La representació es farà al teatre de l’Orfeó (Sant Pere, 9 VIC), ales 20h del dijous 30 de maig.  Cada col·legiat i/o col·legiada podrà sol·licitar fins a 4 entrades. Us recordem que l’aforament és limitat. Per reservar l’entrada només cal omplir el formulari de la web, enviar un correu electrònic a festapatronal@icavic.cat  o trucar al 938893343. 
Us animem a reservar les vostres entrades i a convidar amics i familiars a compartir aquesta experiència amb nosaltres. No us ho perdeu!
Vic, 2 de maig de 2024
La Junta de Govern

Banner SIGAAlter Mútua dels Advocats i AdvocadesMutualidadBanc de Sabadell