Formació CICAC

Curs Estrangeria 2021

Curs habilitador per a l’exercici del Torn especial d’estrangeria.
El curs té una durada total de 41 hores, distribuïdes en 34 hores teòriques (de dues hores cadascuna); més 6 hores de sessions pràctiques obligatòries, més 1 hora de prova avaluadora. Aquest curs s’ofereix íntegrament en línia, mitjançant videoconferència, amb la plataforma digital “ZOOM. La prova final també es realitzarà en línia mitjançant la plataforma formativa d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana.

Inici: 11/10/2021

Més informació i inscripcions al següent enllaç

CURS DE DRET CIVIL CATALÀ

La Comissió de Formació del CICAC, ha organitzat la primera edició d’un nou curs adreçat tant a l’advocacia, com  als diferents operadors jurídics especialitzats en matèria del DRET CIVIL CATALÀ, el qual estarà sota la direcció de l’advocat i president de l’Associació Catalana d’Especialistes en Dret de Successions (ACEDS), el Sr. Ramón Pratdesaba. La data d’inici prevista serà el dilluns, 28 de juny de 2021, de 15.00 a 17.00 hores., i finalitzarà el 04 d’octubre de 2021.

Aquest curs té una durada total de 50 hores, distribuïdes en 3 sessions setmanals de dues hores de durada cadascuna. Les sessions es celebraran els dilluns, dimarts i els dimecres, en horari de 15h a 17h.

La formació s’oferirà íntegrament  en format en línia, mitjançant videoconferència, a través de la plataforma digital ZOOM. 

Podeu consultar el programa  en el següent enllaç

Si esteu interessats en realitzar el curs podeu formalitzar la inscripacó omplint el següent formulari

El camp "Nom i cognoms" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Col·legiat?" és obligatori
El camp "Número de col·legiat" és obligatori
Aquest camp és obligatori

Demostra que ets humà resolent la següent validació:

Has de resoldre el captcha correctament
Banner SIGAAltermútuaMutualidadBanc de Sabadell