1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Biblioteca

 

La Biblioteca del Col·legi d’Advocats de Vic ofereix un servei  obert a tots els col·legiats, estudiants de dret, alumnes de l’Escola de Pràctica Jurídica i altres professionals.

La missió de la Biblioteca és donar suport i contribuir  a la millora contínua del Col·legi com a servei, imprescindible i eficaç, de la professió de  dret;  encoratjant i facilitant l'accés als seus serveis i recursos; i oferint assistència i formació a tots els seus usuaris per tal de satisfer llurs necessitats d'informació.

El fons de la Biblioteca està format per diferents tipus de documents: paper, digitals, bases de dades online ; revistes electròniques ... Actualment tenim un total de 1400 documents en format paper, registrats i catalogats, i un important arxiu de documents antics, en el qual s’hi està aplicant una catalogació retrospectiva.

Pel que fa a les publicacions periòdiques, actualment es reben una 20 de revistes entres les gratuïtes i de subscripció , entre les més destacades tenim: La revista jurídica de Catalunya, Revista de Responsabilidad Civil, Circulacion y Seguro, La Notaria, Economist & Jurist.

Enllaços RSS

Novetats

Novetats Bibliogràfiques sobre Execucions hipotecàries, reclamacions de quanitat, embargaments

 

Bases de dades

Actualment es poden consultar les següents bases de dades:

  • La Ley digital
  • Sepin
  • Tirant lo Blanch
  • Vlex

 Biblionews

Butlletí Interbibliotecàri dels Col·legis d’Advocats de Catalunya i Balears.

El BiblioNews és un butlletí que té una periodicitat mensual i està pensat per a proporcionar als col·legiats/des una selecció d'articles per matèries de les principals revistes especialitzades en dret. 

Butlletí núm. 66

Butlletí núm. 65

Butlletí núm. 64

Butlletí núm. 63

Butlletí núm. 62

Butlletí núm. 60_61

Butlletí núm. 59

 

Butlletí núm. 58

Butlletí núm. 57

Butlletí núm. 56

Butlletí núm. 55

Butlletí núm. 54

Butlletí núm. 53

Butlletí núm. 52

Butlletí núm. 51

Butlletí núm. 50

Butlletí núm. 49

 

 

 

 

Accés al registre

Aquest lloc utilitza la política de Cookies Veure política de Cookies