1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Servei d'Orientació Jurídica

 

El servei d’Orientació Jurídica (SOJ) és un servei públic i gratuït d’atenció personalitzada al ciutadà, que no atén consultes per telèfon ni per escrit, i que és ofertat pels Col·legi d’Advocats de Vic, amb la col·laboració del Departament de Justícia. La finalitat d’aquest servei és assessorar i orientar els ciutadans sobre temes jurídics.

El SOJ proporciona un primer consell orientador a qualsevol ciutadà que s’hi adreci i informa sobre la possibilitat d’acudir als tribunals o de recórrer a les vies alternatives de resolució de conflictes, però no redacta cap document ni tramita cap assumpte, Així mateix, i en virtut del que preveu la Llei 1/1996, de 10 de gener, d’assistència jurídica gratuïta, aquest servei també assessora els ciutadans respecte el dret a obtenir l’assistència jurídica gratuïta i de la documentació necessària per sol.locitar-la.

Els professionals que presten aquest servei són advocats en exercici, d’entre els inscrits en el Col.legi d’Advocats de Vic.

Per tenir accés al SOJ, primer cal demanar visita prèvia a les oficines del Col·legi d’Advocats de Vic, o bé trucar al 93 889 33 43, dins l’horari d’atenció al públic  de 9-14 hores i de 16-19 hores. El servei es presta a l’edifici dels jutjats, ubicat a la quarta planta, del carrer Bisbe Morgades i a la seu del col·legi.

Dies d'atenció SOJ

Dilluns tarda de 16 a 19h.

Dimarts i dijous de 9.30 a 13h.

 

 

Accés al registre

Aquest lloc utilitza la política de Cookies Veure política de Cookies