1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Grup d'Advocats Joves

 

 

 

El Grup d’Advocats Joves de Vic és una agrupació formada per advocats i advocades col·legiats a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic, menors de 40 anys que s’inscriguin en el Grup, amb la finalitat de facilitar l’incorporació dels joves advocats en el dia a dia col·legial. Tot membre del GAJ té veu i vot dins del grup i pot participar en els activitats que s’organitzin i en pot proposar de noves.

 

El GAJ es regeix pels seus propis estatuts i té una Comissió Permanent formada per tres membres, que es renova una vegada a l’any. Actualment la Comissió Permanent està formada pels següents membres:

 

 

- President: Laia Rius Orpinell

- Tresorer: Núria Jurado Canadell

- Secretària: Montserrat Rosell Torras

La Presidenta del GAJ pot assistir a la Junta del Col·legi d’Advocats, amb la possibilitat de fer arribar la veu dels més joves a la Junta de Govern, a fi de que els problemes que ens afecten puguin ser debatuts a la Junta. La Comissió Permanent s’encarrega de representar el GAJ dins i fora del nostre Col·legi d’Advocats. Actualment el GAJ forma part de l’Associació de Joves Advocats de Catalunya (http://www.jac.cat/) . Gràcies el nostre treball i esforç, Vic ha estat escollida la seu pel proper Congrés dels Joves Advocats de Catalunya que es celebrarà l’any 2017.

 

El GAJ es reuneix normalment una vegada el mes, per tal d’establir les diferents activitats lúdiques i culturals que es duran a terme durant l’any i valorar aquelles que s’han fet, així com es procura la defensa dels interessos dels joves advocats davant el Col·legi, exposant totes les inquietuds que es plantegen i intercanviant experiències i consells entre els diferents membres del nostre Grup.

 

Les activitats més emblemàtiques i consolidades del Grup són el sopar de Nadal i la sortida a San Fermines. També s’han fet sortides a llocs d’interès cultural i jurídic, com el Congrés dels Diputats, el Parlament de Catalunya, el Parlament Europeu i la ONU. Des de fa uns anys també s’organitzen dinars-col·loquis amb diversos representants de la realitat política del país.

 

La quota per ser membre del GAJ és de 30 euros i aquests diners es destinen per subvencionar la majoria d’activitats que fem i com aportació per mantenir el Grup.

 

Us animem a tots a donar-vos d’alta al GAJ mitjançant el formulari d’inscripció que consta a la web del Col·legi en el següent link a que participeu activament en el grup assistint a reunions i activitats, doncs és la millor manera de conèixer gent amb la mateixa professió i amb les mateixes inquietuds que un mateix.

 

Si desitgeu més informació podeu dirigir-vos a la nostra Presidenta a través del següent correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o a la secretaria del Col·legi d’Advocats de Vic.

Descarrega el formulari per donar-te d'alta al GAJ

Més informació i contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

 

Accés al registre

Aquest lloc utilitza la política de Cookies Veure política de Cookies