1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

RESULTATS ELECCIONS RENOVACIÓ PARCIAL JUNTA DE GOVERN

 

El dimecres, 20 de desembre, va tenir lloc, a la seu del Col·legi d’Advocats,  les eleccions per renovació de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic. Pel càrrec de Vicedegà va sortir reelegit Antoni Poyato Rodríguez, que renovava després de 4 anys; els altres càrrecs electes eren de tresorer, secretàri, diputat 2n i diputat 4rt.

Durant tota la tarda, 162 col·legiats van exercir el seu vot, 138 exercents i 24 no exercents. Amb una participació del 38 % del total del cens, 57 % si només es té en compte els advocats exercents.

 

Reslutats de l’Escrutini:

  • Diputat Quart:

Vots candidatura Sr. Nàsser Aoukhiyad Lebrahimi: 145 vots, dels quals 65 són d’advocats exercents i 15 de col·legiats no exercents.

Vots candidatura Sr. Jordi Flores Soler: 141 vots, dels quals 67 són d’advocats exercents i 7 de col·legiats no exercents.

  • Diputat/da Segon/a:

Vots candidatura Sra. Mireia Martí Fàbrega: 194 vots, dels quals 90 són d’advocats exercents i 14 de col·legiats no exercents.

Vots candidatura Sr. Enrich Suriñach Nogué: 99 vots, dels quals 45 són d’advocats exercents i 9 de col·legiats no exercents.

  • Tresorer:

Vots candidatura Sr. Ramon Vallbona González: 95 vots, dels quals 43 són d’advocats exercents i 9 de col·legiats no exercents.

Vots candidatura Sr. Lluís Xandri Molas: 185 vots, dels quals 86 són d’advocats exercents i 13 de col·legiats no exercents.

  • Secretari/a:

Vots candidatura Sr. Jordi Pla Sala: 72 vots, dels quals 32 són d’advocats exercents i 8 de col·legiats no exercents.

Vots candidatura Sra. Anna Maria Vila Bayés: 214 vots, dels quals 101 són d’advocats exercents i 12 de col·legiats no exercents.

  • Vicedegà:

Vots candidatura Sr. Antoni Poyato Rodríguez: 152 vots, dels quals 70 són d’advocats exercents i 12 de col·legiats no exercents.

Vots candidatura Sr. Rogeli Montoliu Casals: 140 vots, dels quals 64 són d’advocats exercents i 12 de col·legiats no exercents.

Finalitzat l’escrutini i a la vista del resultat de la votació, d’acord amb l’article 31 dels Estatuts col·legials, la mesa electoral acorda per unanimitat proclamar elegits els següents candidats:

Vicedegà: Sr. .ANTONI POYATO RODRÍGUEZ

Secretari/a: ANNA MARIA VILA BAYÉS

Tresorer: LLUIS XANDRI MOLAS

Diputat/da Segon/a: MIREIA MARTÍ FÀBREGA

Diputat Quart: NÀSSER AOYKHIYAD LEBRAHIMI

Aquest lloc utilitza la política de Cookies Veure política de Cookies